Reacties 


Sandra Fleuren: activiteiten begeleidster van Psycho-Geriatrische afdeling Kalorama:

"Als Judith van "DeFluitkamer" komt spelen heerst er altijd een sfeer van rust en verbondenheid in de huiskamer. Haar prachtige fluitmuziek weet de bewoners van onze PG-afdeling telkens weer te raken en te vermaken. Heel erg leuk om op deze manier klassieke muziek te brengen naar de afdeling, dit alles op een luchtige en speelse manier waar tussendoor ook aandacht is voor interactie met bewoners. Verder is het ook heel fijn dat het publiek ruimte krijgt om verzoeknummers in te dienen waardoor het repertoire steeds gevarieerder wordt en daardoor nog beter aansluit op de bewonersgroep van dat moment. Judith komt nu maandelijks een huiskamerconcert geven en elke keer wordt het drukker bezocht. Ik merk echt dat de mensen uitkijken naar deze prachtige activiteit en hoop dan ook dat we nog heel lang mogen genieten van haar dwarsfluitmuziek."

 

 

 

 

Irma Smeenk: coördinator "Ons Raadhuis", activiteiten en ontmoetingscentrum 55+, Velp:

"Als u een rustig smaakvol klassiek concert met livemuziek wilt organiseren zou ik van harte een dwarsfluitoptreden van Judith Visser willen aanbevelen. Judith staat rustig en bescheiden voor het publiek en soleert bij muziek die ze over de box afspeelt. De toon van haar dwarsfluitspel is prachtig en neemt je mee in een vlucht waar je lekker op weg kunt drijven.

Bij een optreden voor de deelnemers van 'Ons Raadhuis' in Velp, zelfstandig wonende ouderen van gemiddeld 80 jaar, luisterden heel wat mensen met ogen dicht en raakten enkelen zichtbaar in vervoering. We kregen reacties als: 'eindelijk weer eens klassieke muziek', en 'wat een prachtig instrument'.

Judith zorgt voor interactie in haar optreden door mensen bijvoorbeeld te laten kiezen uit nummers, te vragen of mensen nummers kennen, of mensen uit te nodigen om te dansen. 

Ze heeft voor een heerlijk muzikaal en ontspannen uur gezorgd."